Möjlighet för coaching om cybersäkerhet

Skydda det viktigaste du har med rätt säkerhet! 
Hackerattackerna har ökat explosionsartat de senaste åren. Endast ca 3-5% av dessa polisanmäls vilket, utifrån statistisk från 2021, skulle innebära att ca 1000 företag drabbades under 2021. Andelen drabbade företag ökar och stora, såväl som små företag drabbas. Globalt ökade cyberattackerna med 38% under 2022.

Nu har du möjlighet att få två timmas coaching. Coachingen kan handla om enkel kartläggning av företagets situation och eventuell prioritering av insatser/ kravställning på tekniska lösningar. Insatsen går inte in på djupet vad gäller tekniska lösningar utan fokuserar på att du som företagare ska känna dig säkrare på vad just ditt företag behöver för funktioner, och vilka åtgärder man behöver vidta vad gäller beteende etc.

Coachingen gäller små och medelstora företag i kommunerna Leksand, Gagnef, Borlänge, Falun, Säter, Hedemora och Avesta. Till och med augusti kan vi genomföra insatser.

Fler aktiviteter hittar du här>

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter