Det perfekta byggprojektet

Vem av oss vill inte jobba i det perfekta byggprojektet? Vad innebär det för beställaren, entreprenören, konsulten och andra parter? Kan en dalamodell föra oss mot ett mera effektivt byggande?

Byggdialogens temagrupp Effektivt Byggande bjuder in länets samlade byggkompetens till en heldags workshop. Vi kommer att försöka ta ytterligare steg mot en ”dalamodell” där branschens aktörer strävar efter att agera samlat.

Datum: 18/12 Tid: 9.00-16.00, på Scandic Lugnet i Falun 
Anmälan senast den 14/12

Vi kommer genom grupparbeten att jobba oss igenom skede för skede; från program till projektering och byggande. Vilka förutsättningar behöver skapas i varje skede? Behöver vi gemensamma arbetssätt? Vilken output behöver levereras som input till nästa led i kedjan?

Till vår hjälp har vi experten Bengt Hansson, professor i byggproduktion vid Lunds Universitet. Den röda tråden i hans forskning har varit effektivisering av byggprocessen. Bengt är också huvudförfattare till de läroböcker inom ämnet som används i våra lärosäten över hela landet.

Läs mer om programmet och hur du anmäler dig här!

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter