Från brandsläckning till utveckling på Dörr & Portbolaget

Bröderna Johan och David Ahlin driver Dörr & Portbolaget. Bröderna Johan och David Ahlin driver Dörr & Portbolaget.

Dörr & Portbolaget i Vittaryd AB är ett snickeriföretag som tillverkar kundanpassade dörrar och entrépartier i trä. De anslöt sig till Produktionslyftet för att de upplevde stora utmaningar i verksamheten – alla hade för mycket att göra, leveranserna blev ofta försenade, flexibiliteten var låg och de kunde inte få den hjälp de behövde av varandra.
Låt dig inspireras av Dörr & Portbolagets målmedvetna utvecklingsarbete fredagen den 3 december, 8.30-9.30

Vid seminariet berättar Johan Ahlin, vd och ägare, och David Ahlin, marknad/försäljning och ägare, om hur de med Produktionslyftets hjälp har gjort för att flytta fokus från akuta problem till långsiktig utveckling.
Dörr & Portbolagets medverkan i Produktionslyftet var en del i en medveten satsning på att involvera de drygt 20 medarbetarna i utvecklingen av verksamheten. Det går nu att se många positiva effekter av arbetet. Ledtiden i produktionen har halverats, medarbetarna har bättre information om vad som behöver göras och de hjälper varandra i större utsträckning.

”Att förändra kulturen och attityden på alla plan är något vi jobbat hårt med och som fortsatt kräver mycket av vår uppmärksamhet. Att verkligen skapa en samsyn och förståelse gentemot varandras arbetsmoment och problem.”
Låt dig inspireras av Dörr & Portbolagets målmedvetna utvecklingsarbete. Seminariet leds av Malin Erikson, Lean-coach på Produktionslyftet.

Observera: Seminariet kommer att spelas in och filmen publiceras på Produktionslyftets webbplats för dokumentation och kunskapsspridning. Anmälda deltagare kommer inte synas på bild, muntliga frågor kommer dock att spelas in.

Här kan du anmäla dig!

Praktisk information
Datum: Fredag den 3 december 2021
Tid: Klockan 08:30 till 09:30 · Lägg till i kalender
Plats: Zoom, länk skickas dagen innan mötet
Kostnad: Deltagande är kostnadsfritt men föranmälan krävs
Upplysningar: Välkommen att kontakta Annika Nilsson, annika.nilsson@ri.se

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter