Att leda i förändring och skapa engagemang

”Hur ska man som företag åstadkomma förändringar i en verksamhet som redan har fullt upp med dagliga leveranser?”
Det är hela tiden stora utmaningar för industrin men samtidigt stora möjligheter att möta dessa! Den hållbara och digitala transformationen med ökad konkurrens är några.

Dessa utmaningar gör att förändring numer är ett normaltillstånd i många företag som vill hänga med och utvecklas. Hur ska man som företag åstadkomma förändringar i en verksamhet som redan har fullt upp med dagliga leveranser? Nyckeln har varit att involvera företagets samtliga intressenter i resan och skapa ett engagemang!

Läs mer om den digitala Workshopen, den 14 april här>>
 

Glen Johansson, IUC Stål & Verkstad. Med lång erfarenhet av ledarskaps- utveckling och förändringsarbete har Glen samlat på sig bred erfarenhet av förändringsledning och organisationsutmaningar inom både små och stora företag.

Staffan Larsson, ITid Skellefteå Staffan är en erfaren ledare och verksamhetsutvecklare efter att ha haft ledande positioner i ett antal olika företag. Han har under lång tid arbetat med smarta arbetssätt för att höja produktiviteten och kvaliteten hos företag inom olika branscher. 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter