Finansiering av fotonikprojekt - en möjlighet

Innovationsprojekt för små och medelstora företag.
Det tidigare EU-finansierade PIMAP-projektet går nu vidare som PIMAP4Sustainablility där det går att söka pengar till innovationsprojekt för små och medelstora företag. Har du en idé som använder sig av teknik som baseras på LJUS (fotonik) av något slag finns möjlighet att söka bidrag upp till 60 000 Euro. Det kan handla om allt inom laserteknik men också om givare, sensorer, analysutrustning, AR/VR, mm, kopplat till t.ex. automation och digitalisering. Projektet ska även ha kopplingar till något av områdena avancerad tillverkning, avancerade material, metallindustrin eller mera generell industriell produktion.

Man kan även söka ytterligare upp till 5 000 Euro för ”internationalisering”, kurser eller bidrag till internationell marknadsföring.
 
Det krävs även ett samarbete med något företag eller institution i ett annat EU-land (t.ex. för forskning, kund, leverantör eller annat partnerskap). Om du inte redan har det finns möjligheter att hitta samarbetspartner via ett digitalt matchmaking-möte den 14 mars (Länk ”Matchmaking event 14/3”).
 
För mera info se Propell eller där du söker.

Behöver du hälp, kontakta
Larz.ignberg@susreg.se
0705-680480

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter