Guldnyckel till föredömliga avgångselever!

I Borlänge har nya stjärnor examinerats till underhållstekniker inom processindustrin.

Juryns motivering: "Guldnyckeln tilldelas Madelene Ståhlberg och Therese Andersson för deras mycket goda resultat samt för att på ett föredömligt och kamratligt sätt ha inspirerat och delat med sig av sin kunskap till sina medstuderande samt på sina LIA-platser."
 

Av totalt nio avgångselever klarade sju examen på utsatt tid. Fyra av dem var tjejer varav dessa två ovanstående tilldelades guldnyckeln i en jämn kamp. Stort grattis till er!

90% av tidigare studerande har fått jobb
Underhållstekniker inom processindustrin är en yrkeshögskoleutbildning där över 90% av studeranden som gått utbildningen fått jobb. Det kommer att behövas 2500 välutbildade underhållstekniker per år i Sverige de kommande åren. Utbildningen fungerar även internationellt.

Branschföretag delaktiga i utbildningen
Utbildningen till underhållstekniker inom processindustrin drivs av Borlänge kommun och är framtagen i nära samarbete med branschen. Det innebär att branschföretag till exempel är delaktiga i utbildningens innehåll, medverkar i ledningsgruppen och tar emot studerande under Lärande i arbetet (LIA).

Digitalt informationsmöte 15 juni
Den 15 juni klockan 18.00-19.00 genomförs ett digitalt informationsmöte om utbildningen för dig som är intresserad att veta mer om utbildningen och vilka jobbmöjligheter som finns efteråt.

Mer info och anmälan.

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter