Ingelsten ställer om för tillväxt genom ökat engagemang - frukostseminarium 25 mars

Ingelsten & Co har lagt om sin affärsmodell och förstärkt sitt erbjudande med nya produkter. De har ökat omsättningen betydligt och bygger upp en ny organisation som är anpassad för fortsatt tillväxt och ökat engagemang – alla är involverade och driver åt samma håll.

Ingelsten & Co utvecklar och tillverkar avancerade metallkomponenter genom plåtformning och djupdragning. Företaget finns i Anderstorp där de har produktion samt en egen konstruktions- och verktygsavdelning.

Under 2019 gick Ingelsten & Co in i Produktionslyftets 18-månaders utvecklingsprogram. Anledningen var att de upplevde flera utmaningar i verksamheten, bland annat hög arbetsbelastning, prispress från kunderna och höjda materialpriser.

Vid seminariet berättar Ingelstens ledning om hur de med Produktionslyftets hjälp har lyckats vända en negativ trend, och hur de nu själva styr sin utveckling. De berättar om vad som är deras nästa steg i förbättringsresan.
Medverkande från Ingelsten är Patrik Modeén, marknad och kvalité, Tommy Bergström, teknik, samt Magnus Hägg, vd. Seminariet leds av Produktionslyftets coach Christian Silvasti.

Datum: Fredag den 25 mars 2022
Tid: Klockan 08:30 till 09:30
Plats: Webbsänds

Läs mer och anmäl dig här>>

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter