Säljdriv - skapa säljresultat

Vill att ditt företag ska växa?
Vill du få fler kunder och skapa fler affärer?
Vill du ha verktyg för att effektivisera din säljprocess och frigöra mer tid. Önskar du utbyta erfarenheter och skapa nätverk med andra företag?
Ta chansen att bli ett av de företag som väljs ut för att, via IUC Dalarna delta i utvecklings-programmet Säljdriv med utbildaren Magnus H Johansson, med start i början av 2022. Säljdriv är ett resultatriktat utvecklings-program för företag som vill öka sin försäljning och lönsamhet. Målsättningen är att alla deltagande företag skall få nya kunder under programmet. 

Säljdriv består av 4 steg under vilka vi arbetar fram och anpassar tillvägagångssätt och säljteknik efter er verksamhet, mål och förutsättningar. Programmet avslutas med ett ”Resultat-Race” som genererar konkreta säljresultat. Läs mer här>>

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter