PIMAP+ affärs- och nätverksresa till Kanada

Är du intresserad av att utveckla nya eller befintliga affärer i Kanada? Vill du följa med på en sponsrad affärs- och nätverksresa dit? Tillhör du ett mindre eller medelstort företag med stålindustrin och/eller avancerad tillverkning som tillämpningsområde? Jobbar du med processer kopplade till givare, sensorer, digitalisering, processkontroll, QA, laserteknik eller näraliggande områden? Se mer info här.
 
Då har vi påbörjat planeringen av en sponsrad aktivitet inom PIMAP Plus-projektet. Den kommer att genomföras i Kanada under tiden 4-8 april nästa år. Inför detta kommer vi den 25 nov kl. 17:00 att hålla ett webinarium för att beskriva och gå igenom marknad, möjligheter och villkor. Se vidare info och program längre ned samt anmäl dig om det låter intressant!

Du är välkommen att anmäla dig till webinariet, som hålls på engelska och är gratis, här: Anmälan
(OBS! Klicka på ”EN” i övre högra hörnet om din franska inte är up-to-date)

Läs mer här!
 
Det finns naturligtvis möjligheter till egna aktiviteter i samband med detta, eller så kan vi arrangera gemensamma möten, besök och annat. Har du idéer kring detta eller frågor så hör av dig till Larz Ignberg på:
Tel: +46 705 680480
E-post: larz.ignberg@susreg.se

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter