642 000 deltagare online fick bland annat lyssna på Radarbolagets presentation

Radarbolaget fick en fantastisk möjlighet att visa upp sig då man deltog i en workshop och match-making via PIMAP+ projektet i ett samarbete med Kinesiska Zhongguancun Science Park i Beijing. Hela 642 000 deltagare från Kina och Europa fanns med i det digitala arrangemanget.
 
Sustainable Steel Region / Triple Steelix / IUC Dalarna deltar som partner i projektet, som som stöder innovativa mindre företag som vill utveckla sina internationella kontakter och marknader inom avancerad tillverkning, med bl.a. tillämpningar inom stålindustrin.

Läs mer om projektet här! 

Projektet finansieras via EU's COSME-program och Region Dalarna tillsammans med ytterligare 5 regionala partners i Europa.

Här hittar du ett nyhetsbrev från eventet där Radarbolaget tog vara på chansen och deltog.

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter