Lyckad digital minimässa för eventuella leverantörer till banbrytande byggprojekt

Onsdagen den 3 februari genomfördes en minimässa, som arrangerades av utvecklingsprojektet Villazero. Minimässan var ett gott exempel för hur man inkluderar produkt och tjänsteleverantörer i ett banbrytande byggprojekt. Företagen fick presentera sina produkter och tjänster för att kvala in som möjliga leverantörer till den CO2 neutrala villa som kommer att uppföras i Borlänge och det blev en succé.

Det var 33 företag varav 6 från Dalarna som under dagen fick möjlighet att under 20 minuter möta representanter från projektledningen för en presentation av sina produkter/tjänster. Hela arrangemanget som genomfördes digitalt hyllas av alla deltagare. Nu återstår en analysfas från Villazero samt återkoppling till de företag som kvalat in som leverantörer till byggprojektet.
Vi på IUC Dalarna ser gärna att fler beställare öppnar upp för tidig dialog med tillverkningsindustrin så våra Dalaföretag får visa upp sina innovativa pyggprodukter.
Läs mer om Villazero här!

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter