Vi välkomnar Ingrid Saksvik till IUC Dalarna!

Ingrid Saksvik, som från 1 februari är regional samordnare för Teknikcollege och ny medarbetare på IUC Dalarna. Vem är du Ingrid? "Jag är kommunikatör i botten med examen i medie- och kommunikationsvetenskap men har även läst samhällsvetenskap, främst genusvetenskap och globalisering. Kommer från Falun Borlänge-regionen och en roll som verksamhetsledare för konceptet Arbetsmarknadskunskap och projektledare för ESF-projektet Attraktiv Industri".

"Hos FBR har det övergripande målet varit att ge elever på högstadiet och gymnasiet möjlighet till medvetna studie- och yrkesval och därigenom förbättra möjligheten till kompetensförsörjning för regionens arbetsgivare. Jag brinner för samhällsutveckling och ser fram emot att använda mina erfarenheter av övergripande arbete med kompetensförsörjningsfrågan och tusentals elevmöten i mitt nya uppdrag som regional samordnare för Teknikcollege".

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter