VillaZero, koldioxidneutralt småhus i Borlänge, webbsänt frukostmöte 21 januari 8.00-9.30

Huset som planeras att byggas under 2021 har som mål att bli Sveriges första NollCo2-certifierade småhus. Under det här mötet får ni höra mer om projektet och om utmaningarna om att hitta rätt material och metoder, beräkna LCA:er och våga prova det nya. Mötet är också ett upprop till alla i branschen att vara delaktiga, komma med idéer, berätta om nya produkter och vara med och påverka denna viktiga utveckling som är en förutsättning för att vi ska kunna bli klimatneutrala i framtiden.

Huset som planeras att byggas under 2021 har som mål att bli Sveriges första NollCo2-certifierade småhus. Under det här mötet får ni höra mer om projektet och om utmaningarna om att hitta rätt material och metoder, beräkna LCA:er och våga prova det nya. Mötet är också ett upprop till alla i branschen att vara delaktiga, komma med idéer, berätta om nya produkter och vara med och påverka denna viktiga utveckling som är en förutsättning för att vi ska kunna bli klimatneutrala i framtiden.

Den 21 januari 08.00 – 09.30 måste ni ta er tid att ta del av ett webbsänt frukostmöte om Villazero där du som komponentleverantör kan delta. Se mer i Kalendern!
Anmälan till frukostmöte här!

10.00 – 15.00 (lunchpaus 12.00-13.00) den 21 januari fortsätter vi med nästa webbsända seminarie där vi får lära oss mer om de olika miljöcertifieringarna som tillämpas för byggnader och vad som krävs av er som leverantörer. Har ni allt på plats för era produkter? Lär er vad som krävs för miljörätt byggande.
 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter