Vi hälsar Dan Gustafsson välkommen till IUC Dalarna!

Vi har glädjen att meddela att Dan Gustafsson börjar hos oss i september.
- Jag ser verkligen fram emot hösten och mitt nya jobb på IUC! Svensk industri är stor, betydelsefull och extremt relevant för de utmaningar vi står inför. Jag är därför tacksam för möjligheten att få jobba med och för regionens industriföretag. Det är väldigt inspirerande!   

Vad har du arbetat med tidigare?
Min livs- och yrkeserfarenhet har med åren blivit relativt bred, vilket jag hoppas ska komma till nytta för regionens industri. De senaste 13 åren har jag i huvudsak verkat i olika roller inom byggsektorn, med undantag för några år med regionala utvecklingsfrågor på Region Dalarna. Merparten av mitt yrkesliv har däremot varit inom tillverkningsindustri, med allt från produktion till R&D och teknikutveckling. Under min tid på Region Dalarna hade jag en hel del kontakt med IUC, och slogs redan då av organisationens kompetens och av det gedigna fotarbete de gjorde ute bland företagen.

Jag kommer senast ifrån en roll som Affärsutvecklingschef på Swedala Tak.

Vad kommer din roll att vara på IUC Dalarna?
Jag kommer att arbeta som operativ chef för att hålla ihop IUC:s projektportfölj ut mot företagen så att det blir tydligt och enkelt för såväl företagen som för IUC:s egen personal. Jag kommer att ansvara för kontakterna mot leverantörsledet mot byggindustrin i samverkan med ByggDialog Dalarna. Utöver det kommer jag även inledningsvis att ha en fot i utbildningsfrågor genom Teknikcollege.

Lite mer om dig och din fritid?
Jag är 52 år och bor i Svärdsjö med min fru. Tillsammans har vi två utflugna döttrar och lever ett mycket rikt liv ihop med goda vänner, vår stora familj och massor av fritidsintressen. Just nu är det husbil, fritidshus, mountainbike, löparskor och böcker som slåss om vår uppmärksamhet. Om det finns tid över brygger jag gärna en egen öl.

Vid sidan om arbetslivet är jag sedan länge engagerad inom Svärdsjö IF Fotboll, under många år som tränare/ledare, senare med styrelsearbete och numera med cupverksamhet. 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter