Säljfokus - distansutbildning

Försäljning B2B - Skapa resultat i ditt företag!

Vill du att ditt företag ska växa? Vill du få fler kunder och skapa fler affärer? Vill du ha verktyg och coachning för att skapa säljresultat?
Önskar du utbyta erfarenheter och nätverka med andra företagare?

 
Då har du chansen att bli en av dem som väljs ut för att delta i distansutbildningen ”Säljfokus” med utbildaren Magnus H Johansson från EQP Business School. Genom att utvecklingsprogrammet fokuserar på framgångs-faktorer för varje enskild deltagare kommer du att få ett förbättrat säljresultat.
 
EQP succéfaktorer
DISC®-säljstilsanalys; DISC-analysen ger en individuell beskrivning av deltagarens styrkor och utmaningar i säljkommunikationen.

Personlig Coachning: Deltagaren har under 3 månader tillgång till en av Svergies bästa säljcoacher/utbildare.

EQP Success Program®; En utbildning utan ett handlingsprogram är enligt vårt sätt att se det ingen riktig utbildning. Detta är ett unikt digitalt verktyg där du aktivt arbetar du med att bryta och byta vanor för att nå uppsatta mål.
 
Det finns endast plats för 3-4 företag på utbildningen. Urval sker fortlöpande så skynda dig in med din intresseanmälan.

Föreläsare Magnus H Johansson

Magnus H Johansson från EQP Business School har en unik förmåga att träna och motivera den enskilde individen till att nå resultat utöver det vanliga. Med brinnande entusiasm, stor lyhördhet och effektiv säljträning genomför Magnus utbildningar som verkligen skapar resultat.

Agenda

  • Din säljstil, försäljningens faser, läs kundens färg. Kundprofilering.
  • Personlig säljledning, egen säljplan, uppföljningsverktyg.
  • Framgångsrika kundmöten, struktur och mål med kundmötet. Offerten och avslutsteknik.

Övrigt

  • Till alla avsnitt ingår coaching, utbildningsfilm, övnings-material samt hemuppgifter

Datum: Prel. start våren 2019
Tid:       Distansutbildning under 3 månader
Pris:      Enligt offert
Plats:    På ert företag
Ingår:   Utbildning, Coaching, Film, Dokumentation, DISC® -analys, EQP Success Program®  samt Diplom.
 
Anmälan: www.eqp.se, telefon 018-34 92 80 eller
e-post till magnus.johansson@eqp.se”Magnus Johansson höll den bästa säljutbildning jag varit på under min 30-åriga karriär som säljare och säljchef!”
Leif Hellgren, Sales manager, Trafikverket
ICT

EQP Business School är ett av landets ledande utbildningsföretag inom försäljning, kundservice, ledarskap, presentation och motivation. Vårt mål är att varje utbildning ska vara av absolut bästa kvalitet. Deltagarnas resultat för står alltid i fokus. Besök oss på www.eqp.se för mer information.